Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Bernecebaráti Turisztikai és Kulturális Egyesület

 

Kedves Látogató!


Szeretettel köszöntjük a Bernecebaráti Turisztikai és Kulturális Egyesület információs oldalán!


Az egyesületet 2009. június 5.-én 18 lelkes ember egybehangzó döntése alapján alakítottuk meg, a bürokráciának köszönhetően 2010. januárjára sikerült elérni, hogy bejegyzett közhasznú civil szervezet vagyunk.
Célunk, hogy Bernecebarátiban ápoljuk a kultúrát, a kulturált turizmust, a falu hagyományait, ápoljuk és segítsük ezek fejlődését, a természeti és épített környezetnek az ember szolgálatába állítását.
Szeretnénk településünkre színvonalas programokkal felhívni a figyelmet, élénkíteni az idegenforgalmat, a falusi turizmust, s minél több emberrel megismertetni ezt a Börzsöny szívében megbúvó csodálatos falut, a gyönyörű tájat, az itt élő vendégszerető embereket, hagyományainkat, gasztronómiánkat.
A falu közösségi életéhez kulturális, ismeretterjesztő, faluszépítő programokkal igyekszünk hozzájárulni. Elképzeléseink megvalósításában partner a település Önkormányzata, próbálunk a közösségből egyre több embert bevonni, mert együtt többet tehetünk községünk megmaradásáért, fejlődéséért.
A B.T.K.E. szívesen fogad mindenféle segítséget, támogatást.

Céljainkat részletesebben az alapszabályunkból, 2010-ben már sikeresen megvalósult és hátralévő, tervezett programjainkat a támogatói levélből ismerheti meg.
Örülnénk, ha Bernecebarátiban, barátian köszönthetnénk! Szeretettel várjuk programjainkon, rendezvényeinken!

 

Letölthető dokumentumok:

Alapszabály letöltése ITT!

Támogatói levél letöltése ITT!

Felvételi kérelem letöltése ITT!

 

2010. évi beszámoló

2010. évi közhasznúsági jelentés